març, 2023

16mar8:3022:30Visita al saló de l'Ensenyament

Més

Detalls de l'esdeveniment

Entre les activitats programades desde Tutoria del Batxillerat, una prou exitosa és la sortida al Saló de l’Ensenyament.

La trobada agrupa diverses iniciatives adreçades a estudiants, famílies i professionals del món de l’educació, i té com a objectiu principal presentar totes les novetats curriculars del curs 2022-2023.

+info

Aprofitant la visita, posteriorment anirem a veure al Teatre Lliure de Barcelona l’obra “Tots eren fills meus” d’Arthur Miller. Es tracta de la història, basada en fets reals, de Joe Keller i Steve Deever, els socis d’una fàbrica de peces d’avions que, durant la guerra, ha servit peces defectuoses i ha provocat moltes morts. Deever ho paga amb la presó i Keller queda lliure i acaba enriquint-se. Passats els anys, els fills respectius i ells mateixos pateixen les conseqüències d’aquella catàstrofe immersos en una estructura de poder gairebé insuportable. Una història inspirada en l’Ànec salvatge de Henrik Ibsen sobre l’assumpció personal de la responsabilitat moral i legal dels altres.

+info

Hora

(Dijous) 8:30 - 22:30

X