abril, 2023

28abr13:0015:00Taller AMGEM

Més

Detalls de l'esdeveniment

El nostre centre ha estat escollit per participar en el programa Amgen Transferciència que organitza la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (https://transferciencia.fundaciorecerca.cat/index.asps). És un programa que busca el foment de les vocacions científiques de l’alumnat de secundària i batxillerat.
 
La participació en el programa inclou la visita d’un investigador d’un centre de recerca català que impartirà una classe magistral sobre aspectes clau de la genètica i biotecnologia, una visita a un centre de recerca (que ja hem fet) així com un taller pràctic al laboratori i la participació en un concurs de divulgació científica. Tot el material, la visita, etc està inclòs i és gratuït. Per tant, és una sort i una gran oportunitat que hi puguem participar.
 
És per això que els propers 28 d’abril i 5 de maig vindrà al centre la Dra. Blanca Valero, investigadora de l’Institut Josep Carreras (Leucèmia) i ens explicarà en què estan treballant, ens posarà al dia d’aspectes punters d’investigació, aprendrem com utilitzar la bioinformàtica i farem un taller pràctic al laboratori, això en un total de 4h de formació teòrica i pràctica a l’alumnat de Biomedicina, repartida en dos dies.

Hora

(Divendres) 13:00 - 15:00

X