març, 2022

18mar8:0021:00Saló de l'Ensenyament

Més

Detalls de l'esdeveniment

Entre les activitats programades desde Tutoria del Batxillerat, una prou exitosa és la sortida al Saló de l’Ensenyament.

La trobada agrupa diverses iniciatives adreçades a estudiants, famílies i professionals del món de l’educació, i té com a objectiu principal presentar totes les novetats curriculars del curs 2022-2023.

+info

Aprofitant la visita, posteriorment anirem a veure al Teatre Victòria l’exitosa obra Billy Elliot.  El musical narra la història del jove Billy, nascut en una ciutat del nord d’Anglaterra en la qual els homes practiquen la boxa i treballen en la mina. Cap d’ells balla ni alberga ambicions de presentar-se a la Royal Ballet School. Però Billy és diferent. Criat per un pare vidu, sense l’afecte d’una mare, a Billy no li agrada la boxa però està captivat per la gràcia i la meravella del ballet. Amb fèrria determinació lluitarà per a aconseguir els seus somnis, retornant la unió a la seva família i la fe a una comunitat devastada pel convuls final de la indústria minera britànica.

+info

 

Hora

(Divendres) 8:00 - 21:00

X