abril, 2019

24abr20:0022:00Llibràlegs

Més

Detalls de l'esdeveniment

Aquest és un muntatge amb 9 textos de diferents autors. Són històries que l’única cosa que tenen en comú és l’espai: una biblioteca. Què pot passar en un lloc com aquest? Què ens podem trobar en una biblioteca? Quines històries ens poden explicar les estanteries? Moltes, diverses i sorprenents sensacions i passions mouen els personatges que deambulen entre els llibres, a vegades amb ells, altres a partir d’ells i, en determinants moments, passant d’ells i de les seves advertències; tot i que alguns són molt incisius, seductors o malèvols, o entremaliats.

Textos de Josep Maria Miró, Marc Artigau, Pau Miró, Jordi Prat, Marc Rosich, Victòria Szpunberg, Llàtzer Garcia i Albert Arribas. Trobarem peces hilarants amb comportaments socials que ratllen l’absurd, desig, lectura, soledat, imaginació, malsons, dominació, oblit… Podríem parlar de moltes coses i de molts adjectius però aquesta tasca correspondrà a l’espectador.

L’alumnat d’Arts escèniques de 2n de batxillerat escenifica, interpreta, toca, canta… ens mostra una pinzellada dels seu talent amb aquest espectacle. Tot plegat envoltat de la música i les veus que acompanyen, a vegades introdueixen i sempre ajuden a un viatge que espero sigui del vostre gust.

Hora

(Dimecres) 20:00 - 22:00

@ Institut Samuel Gili i Gaya · Lleida
PREINSCRIPCIÓ BATXILLERAT
(científic, tecnològic, humanístic, social i arts escèniques)
11-17 MAIG  

PREINSCRIPCIÓ BATXIBAC
(doble titulació batxillerat català i francès)
3-7 maig

PORTES OBERTES BATXIBAC  19 ABRIL 
PORTES OBERTES BATXILLERAT ARTÍSTIC  20 ABRIL

CAL DEMANAR CITA PRÈVIA AL TELÈFON: 973265438
MÉS INFORMACIÓ A LA PESTANYA PREINSCRIPCIÓ


 
close-link
X