març, 2020

11mar20:0022:00Eva. Activitat ajornada "sine die"

Més

Detalls de l'esdeveniment

Eva és el nom de l’obra que ens oferirà l’alumnat d’Arts escènciques de 2n de batxillerat al Teatre Municipal de l’Escorxador. Es tracta d’un muntatge que pretén no deixar indiferent als espectadors, un muntatge amb poesia i teatre, en català i castellà, un muntatge de denúncia sobre la violència exercida contra les dones i com aquestes hi responen. Es tracta de reflexionar sobre el tipus de societat, què volem i què estem disposats a fer per millorar-la.

Poesia, teatre, fotografia… un grapat de disciplines damunt l’escenari amb textos de diferents autors. Des de l’àmbit domèstic fins al laboral, des de l’humor però també des de la crueltat i la tendresa fins a la denúncia. Són situacions diferents que l’espectador/a haurà d’anar digerint.

La nostra idea de la societat només la crearem a partir del sentit crític de les coses, de la capacitat de comprendre i millorar el nostre entorn. El teatre, la poesia i les arts en general, ens ofereixen una eina immillorable per assolir-ho. L’INS Samuel Gili i Gaya sempre ha optat per aquest camí amb el seu alumnat, i enguany no és diferent.

Hora

(Dimecres) 20:00 - 22:00

X