novembre, 2022

30nov12:0013:00Club de lectura de segon cicle

Més

Detalls de l'esdeveniment

El Club de lectura organitza tertúlies literàries amb l’objectiu que l’alumnat pugui expressar la seva percepció de la lectura proposada . A les tertúlies es fomenta que l’alumnat pugui parlar dels temes que més interès els ha suscitat la lectura sense que això signifiqui que el contingut del debat sigui menys acadèmic.

Els clubs de lectura els dirigeix la bibliotecària, la Laura Aguilar. Estem molt orgullosos i satisfets de l’èxit que han tingut.

Aquest curs la Laura ens proposa fer un tastet de còmic i de novel·la gràfica. Tots els clubs (1r cicle, 2n cicle i profes) llegirem un còmic o novel·la gràfica durant el primer o segon trimestre.

Els alumnes de 3r i 4t llegiran “Diari del tot verídic d’un indi a mitja jornada” de Sherman Alexie. Aquesta lectura ens explica, a través de la ironia i l’humor un xic escatològic, el trànsit cap a l’edat adulta del singular protagonista. El llibre, malgrat haver guanyat alguns dels premis més prestigiosos de novel·la juvenil, ha estat prohibit en alguns centres educatius dels Estats Units per la sinceritat i contundència amb que tracta alguns temes considerats encara tabús per als joves.

Hora

(Dimecres) 12:00 - 13:00

X