Una finestra oberta al món

DE LLEIDA A LIÓ, I VICEVERSA

L’Ewen Cervasi i l’Alfonso Pastor han participat en un intercanvi en llengua francesa de quatre setmanes de durada. Aquest intercanvi forma part del Programa de Mobilitat Picassomob entre el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i l’Académie de Lyon.

DE CANADÀ A LLEIDA

L’INS Samuel Gili i Gaya ha acollit durant el primer trimestre la Kamila Jelinek i l’Alice Paradis. Totes dues participen en un intercanvi de tres mesos del Programa de Mobilitat Catalunya- Québec. L’actuació s’emmarca dins del conveni de col·laboració entre el Departament d’Educació i l’entitat Éducation Internationale del Quebec. 46 alumnes de tota Catalunya participen en aquest programa. De l’INS Samuel Gili i Gaya, la Maria Maroto i l’Ariana Díaz han obert les portes de casa seva a la Kamila i a l’Alice i han cursat el 2n trimestre de 4t d’ESO al Canadà, més concretament al Québec, on la llengua vehicular serà el francès. 

ENTRETIEN ALICE, on ens parla de la seva experiència a Lleida.

ENTRETIEN KAMILA, en la qual ens descobreix com han estat aquests mesos lluny de casa.

 

BONJOUR DES DEL QUÉBEC!! 

L’Ariana Diaz i la Maria Maroto, alumnes de 4t d’ESO han viscut una experència molt enriquidora i recomanable al Quebec. Per què? Mireu els vídeos! 

SALUTACIONS MARIA

SALUTACIONS ARIANA