TRIMESTRE MATEMÀTIC

PROBLEMES A L’ESPRINT

El passat 20 de febrer, 33 alumnes del nostre institut va participar a la prova per equips de matemàtiques “Problemes a l’esprint” de primer cicle de l’ESO.

És un concurs en el qual s’han de respondre 10 preguntes, algunes de les quals van enllaçades. Van participar-hi 136 centre d’arreu de Catalunya i País Valencià. El nostre institut va quedar en la posició 12, empatat amb alguns altres centres. Durant dues hores els nostres alumnes van gaudir molt d’aquesta prova.

També van resoldre els tres problemes suplementaris.

CLASSIFICATS PER A LA SEGONA FASE DEL FEM MATEMÀTIQUES

Per a la segona fase del concurs de matemàtiques “Fem Matemàtiques” hi ha 14 alumnes classificats entre primer i segon d’ESO.

Alumnes classificats de primer de l’ESO: Carla Aloy, Sara López, Sol  Jover, Claudia Ferrezuelo, Paula Charles, Júlia Jiménez i Maria Vilamajor

Els alumnes classificats de 2n d’ESO són: Roger Buchaca, Dylan Milara, Isern Labat, Irene Herrera, Laura Taboada, Guillem García i Aroa García

El dia 3 d’abril concursaran a la UdL on faran una prova individual, classificatòria per a la final de Catalunya a Tarragona, i una prova per equips que serà més lúdica. Els desitgem que tinguin molta sort.

fotos fem matemàtiques

SORTIDA ICG ECONOMIA 2n BATXILLERAT

El passat 27 de febrer els alumnes de 2n de batxillerat que cursen la matèria d’Economia d’Empresa van visitar les instal·lacions de l’empresa ICG Software a Torrefarrera.

Allí els van explicar el projecte empresarial, com ha anat evolucionat el producte que produeixen, i quin són els seus clients a qui els hi proporcionen el seu producte personalitzat. També ens han parlat de com s’han internacionalitzat i quins són els seus competidors a nivell mundial.

A part d’això, ens van ensenyar un museu de calculadores i ordinadors i ens van explicar la manera com han anat evolucionat al llarg del temps.

Àlbum sortida d’Economia