TOT A PUNT PER AL MUSICAL: SOMNI D’UNA NIT D’ESTIU

Els alumnes d’Arts Escèniques ja tenen gairebé a punt el musical Somni d’una nit d’estiu, que estrenaran en sessió única el proper dijous 16 de juny a les 20:00 hores al Teatre Principal. L’obra és una adaptació musical als temps moderns de la coneguda peça teatral de William Shakespeare que duu el mateix nom.

L’obra està dirigida per Iolanda Dolcet, hi col·labora, també, el conegut actor, Eduard Muntada, que ha supervisat l’espectacle i ha aportat la seva experiència; en la caracterització i escenografia hi ha col·laborat l’artista lleidatà, Antoni Sierra Uceda; i en l’apartat de la música en directe ens han ajudat l’Ignasi  Gonzàlez i els músics de l’institut. T’ho perdràs? Les entrades ja són a la venda, compra-les als actors o a taquilla el mateix dia de la funció. No us podeu perdre aquest magnífic espectacle, on tots i totes hi han posat el cor, les il·lusions i els esforços.

FITXA TÈCNICA

ACTORS:
Ingrid Rocha
Carme Ajates
Èdim Martí
Alicia Secaduras
David Arnau
Josep Ramon
Sergi Quintana
Clara Miret
Isabel Torrecillas
Cristina Cuadrat
Maria Vila
Shadia Torres
Olga Ramon
Silvia Corral
Ignasi Parra

MÚSICS:
Marc Terré
Joan Guàrdia
Francesc Nou
Arnau Portero

SINOPSI:

Somni d’una nit d’estiu és una comèdia romàntica escrita per William Shakespeare el 1595. Hem transformat l’obra, la nostra versió se situa en ple segle XXI. Té lloc en un abocador, al qual fuig Hermia perquè no es vol casar amb el promès que li ha triat el seu pare. En aquest abocador també hi són les dones de fer feines,  les quals preparen una representació per a les noces de Teseu i Hipòlita. I per últim, els invisibles per als mortals, els habitants de l’abocador, Titània i les seves fades, Oberon i Puck, que crearan tots els embolics que podran en aquesta comèdia musical.