TALLER DE CINEMA: “GRANDES OBRAS DE TODOS LOS TIEMPOS Y ALGUNA QUE OTRA RAREZA”

La professora Dolores García del Departament de llengua Castellana condueix el Taller de cinema Grandes obras de todos los tiempos y alguna que otra rareza, que té lloc a la Sala d’actes de l’institut els divendres a la tarda. El taller de cinema d’enguany està oferint una sèrie de pel·lícules que engresquen força l’alumnat que és fidel a la cita dels divendres. Aquell dia s’encén la màgia de les imatges, els sons, la foscor (relativa), la curiositat davant d’allò desconegut. M’agradarà la d’avui?
El vam inaugurar al gener amb dues pel·lícules d’en Billy Wilder, com ara, Con faldas y a lo loco i El apartamento a més del clàssic de Luis García Berlanga: El verdugo.
Al febrer, hem visionat, Cabaret de Bob Fose i París-Texas de Wim Wenders. En el que portem de març i fins al final del mes: Días de radio de Woody Allen, Bagdad-café de Percy Adlon; Thelma i Louise de Ridley Scott, Good bye, Lenin de Wofgang Becker i Babel de Alejandro González Iñárritu.
Més endavant, gaudirem de Odette o una comèdia sobre la felicitat, de Eric-Emmanuel Schmitt; Caramel de Nadine Labaki i Searching for a sugar man de Malik Bendjelloull.
Potser, si pot haver-hi més divendres abans d’acabar el curs, en pot caure alguna més.
Tot seguit podeu veure fotos d’un dels àlbums que estan treballant els participants.