Sortida nocturna a Barcelona amb Arts Escèniques de 2n Batxillerat  

 

Aquest passat 30 de gener, l’alumnat d’Arts Escèniques de 2n de batxillerat va anar a Barcelona, concretament a la sala Beckett, convidats pel Josep Maria Miró al primer assaig general amb públic de l’obra Nerium Park.

Una experiència enriquidora per la particularitat de ser un assaig, i poder veure com el mateix autor i director ens la presentava a tots els assistents. Josep Maria Miró, importantíssim dramaturg de casa nostra, serà el padrí de la promoció d’enguany de 2n de Batxillerat, per tant, la visita fou emocionant per partida doble. Emocionant per la proximitat entre el públic i l’escena; emocionant per tenir tan a prop un monstre de l’escena com Miró. A més, acabada l’actuació, el Josep Maria Miró va acostar-se on érem i en vam poder parlar un xic de tot plegat, poca estona perquè encara hi havia feina a fer amb l’actor i l’actriu, els darrers retocs. Ens va emplaçar a parlar-ne de nou quan ens visiti aquest 23 de febrer, per impartir un taller de textos teatrals i per conèixer els seus afillats de 2n de Batxillerat.

Abans de marxar de nou cap a casa encara vam tenir l’oportunitat de parlar una estona amb l’actor Roger Casamajor.

Una tarda nit de teatre i convivència que enforteix el lligam de la gent i l’institut, i demostra, una vegada més, la riquesa d’aquest món artístic i la gran capacitat del nostre alumnat.

IMATGES DE LA SORTIDA