Sortida de Francès a Barcelona

Els Nadals ens han tingut ben entretinguts a taula, passant estones amb la família, obrint regals, viatjant… i algunes notícies s’havien quedat en el tinter, però com que demà ja hem de tornar a la feina, volem recordar una de les darreres activitats que es van dur a terme i de la qual no en vam poder parlar. Aquí la teniu:
El Departament de Llengües estrangeres (Francès) de l’INS Samuel Gili i Gaya va organitzar el dia 20 de desembre, una sortida cultural a Barcelona adreçada als alumnes de 1r i 2n curs de batxillerat que cursen Batxibac i Francès com a primera llegua estrangera. Estudiants i professores van fer una visita al Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC), on van fer una visita guiada en llengua francesa de l’exposició de Ramon Pichot,<em> Dels quatre gats la Maison Rose</em>.

Després del MNAC, van anar al CAIXAFORUM Barcelona, on van fer una visita guiada en llengua francesa de l’exposició d’Andy Warhol. I tot seguit, la de l’edifici del CaixaForum, la fàbrica modernista Casaramona, obra de l’arquitecte modernista Josep Puig i Cadafalch.

En acabar les visites culturals, van tenir temps lliure per dinar i fer una volta.