PRIMER PREMI PER A MIQUEL ÀNGEL PÉREZ PEL SEU TDR

Ahir 24 d’octubre, l’Hotel Alimara de Barcelona va ser l’emplaçament escollit per fer el lliurament de Premis als millors Treballs de Recerca de Batxillerat que cada any atorga la Fundació Gaspar Espuña i el Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB. Enguany, el nostre alumne Miquel Àngel Pérez ha estat el que ha obtingut el 1r Premi amb el seu treball Vi de Tina de pedra seca, un vi extremadament català, tutorat per Francesca Miquel. El Miquel Àngel ha estat el guanyador d’entre 35 treballs presentats d’arreu de Catalunya i ha obtingut una dotació de 4000 euros per cursar els seus estudis universitaris.
És el segon any consecutiu que un alumne del Gili Gaya queda com a guanyador absolut en aquests premis, l’any passat va obtenir el guardó Laia Guardiola.
Des de l’institut volem felicitar el Miquel Àngel i desitjar-li tota la sort del món en el camí que acaba d’emprendre. Estem orgullosos de tu.

FOTOS DE L’ACTE