PRIMER PREMI al X Premis TdR en Turisme

 El Jurat Final dels X Premis Treball de Recerca en Turisme de Batxillerat curs 2015-2016  han acordat concedir a Miquel Angel Pérez  el PRIMER PREMI pel teu treball “VI DE TINA DE PEDRA SECA, UN VI EXTREMADAMENT CATALÀ”.

La Fundació Gaspar Espuña-CETT, en el seu afany per potenciar i fomentar el desenvolupament de la investigació, el coneixement del turisme i l’hoteleria i la formació dels estudiants, vol reconèixer els Treballs de Recerca dels alumnes de Batxillerat de Catalunya que tractin els camps del turisme, de l’hoteleria i d’altres afins -oci, geografia, història, gastronomia…-. En aquest sentit i com a entitat d’interès social, pretén premiar els millors treballs aportant un estímul a la seva realització amb rigor, qualitat i profunditat. Amb aquesta finalitat, convoca els Premis als millors Treballs de Recerca de Batxillerat en matèria de turisme i d’hoteleria.

Primer Premi:

  • Per a l’autor: El cost dels estudis universitaris que decideixi cursar, de qualsevol Universitat, amb un màxim de 4.000,-€
  • Per al professor-tutor del treball de recerca: Un portàtil (Tauleta).
  • Per a l’Escola: Un val de 1.000 € per a material educatiu.

Et volem felicitar molt sincerament!!!

I gaudeix de l’estiu, t’ho mereixes!!!