Premis literaris: Raül Valero guanya el Concurs Epistolae Cartes de la Guerra Civil

L’Ajuntament d’Alcoletge i el Centre d’Interpretació del Front del Segre Ermengol Piró van lliurar el passat 24 d’abril els premis de la quarta edició del Certamen Literari de Cartes Epistolae sobre la Guerra Civil Espanyola. Per a més informació www.guerracivilalcoletge.cat.

En l’edició d’enguany, Raül Valero de 2n de Batxillerat C ha resultat guanyador en la categoria jove i s’ha endut un premi de 300 euros. La participació i èxits del nostre institut, però, no van acabar aquí, ja que, la Diana Monsó, la Martina Feixa, l’Alma Nezic, la Laia Riuet i la Laura Palau va ser finalistes i van obtenir el seu diploma en l’acte d’entrega de guardons.

Aquesta ha estat la primera vegada que els nostres alumnes es presenten a aquest certamen, ho han fet de manera voluntària i l’èxit ha estat total. Enhorabona al guanyador i a les finalistes, i a tota la resta de participants que també ho van fer molt bé. L’any que ve tenim una nova oportunitat. Esmoleu ben bé les plomes, joves narradors i narradores!

Departament de Llengua Catalana i Literatura

IMATGES