Premiats al VI Concurs de Cristal·lització a l’Escola

El divendres 19 de maig vam assistir a la jornada final del VI edició del Concurs de Cristal·lització a l’Escola, i que el nostre centre hi participava per segon any consecutiu, amb alguns alumnes de 1r de Batxillerat de Química.
La jornada segueix el format d’un congrés científic en què els estudiants, per grups, exposen la feina feta i un jurat escull els treballs guanyadors. Els millors seran premiats, tenint en compte aspectes cristal·logràfics i del pla de treball i de presentació.
Després de dedicar unes quantes hores de classe, i moltes d’extra, a l’estudi i a l’obtenció dels cristalls, finalment, vam tenir la nostra col·lecció de cristalls, pòster, llibreta de laboratori i teories a punt. Va arribar l’hora de la veritat: muntar l’exposició, atendre el jurat, sintetitzar tot el nostre treball en cinc minuts, i estar preparats per a les preguntes dels experts. Quins nervis!
Sincerament, tot el treball fet, i poder anar a la jornada final ja era un premi i una gran satisfacció. Però, la intriga i l’emoció ens van acompanyar fins al final. Hi havia treballs molt bons, però nosaltres creiem en les nostres possibilitats, i el treball ben fet. I així va ser. Vam obtenir un dels primers premis!!
Enhorabona a l’equip representant i a la resta de classe.

Per a més informació podeu consultar els següents enllaços:

Concurs UB
Facebook Cristal·lització a l’Escola