Premi Coca-Cola

EL GILI ARRASA A LA FINAL DELS PREMIS COCA-COLA DE NARRATIVA: PAU GARCIA, ROGER MARTÍNEZ I DORA VUJASINOVIC, PER PARTIDA DOBLE, S’ENDUEN DOS ORS I DUES PLATES

Aquest dissabte es va celebrar a Port Aventura la final del 56 Concurso Jóvenes Talentos de Narrativa Breve i el 39è Concurs de Relat Breu Coca-Cola, en què tres alumnes del nostre institut van rebre quatre premis.
Dora Vujasinovic, de 2n A, es va emportar medalla d’or en narrativa en castellà i medalla de plata en català; Roger Martínez, de 2n A, es va endur medalla de plata en català per la seva narració i Pau Garcia, de 2n B, es va endur la medalla d’or en narrativa catalana. Amb aquests 4 guardons, el Gili va ser el centre de Catalunya més premiat en l’edició d’enguany. Els tres van tenir el suport de les seves respectives famílies i van poder gaudir, a més del premi, d’un dia sencer al parc de Salou.
Per a la Pau Garcia encara no s’ha acabat aquesta aventura, ja que el dia 16 d’aquest mes haurà d’anar a Barcelona a rebre el seu premi, juntament amb els altres 17 medalles d’or de narrativa en català, i saber qui de tots ells és el guanyador absolut de Catalunya. Molta sort, Pau!
Des d’aquí els volem felicitar a tots tres i els volem dir que estem molt orgullosos d’ells.
Fotos de l’acte