Participem en l’Olimpíada Agroalimentària

Dilluns, l’Eva Barceló, el Toni Vila, la Mar Fillat i el Josep Perna, de 2n de Batxillerat, van participar en l’Olimpíada Agroalimentària, que organitza l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agrària (Universitat de Lleida), com una forma d’estimular els alumnes de secundària en els seus estudis científico-tecnològics i animar-los en el seu camí cap a l’elecció de la seva futura carrera universitària.

Aquest tipus de olimpíada s’ha dissenyat especialment per fomentar el interès dels estudiants cap a les carreres universitàries que persegueixen formar titulats tècnics en els àmbits relacionats amb el sector agroalimentari i agroambiental, especialment en aquells propis de les ciències i enginyeries agràries, les ciències forestals, la tecnologia d’aliments, la ciència i producció animal i la biotecnologia aplicada a l’àmbit agroalimentari.
Josep Perna i Eva Barceló s’han presentat en la modalitat de Tecnologia Industrial, mentre que Mar Fillat i Toni Vila ho han fet en la de Biologia. Els desitgem tota la sort del món.