Orles 2n de Batxillerat 2017

BONA SORT!

El guany

Mai no et rendeixis.

Gira’t del costat

on abans veies el penell
que et feia creure en l’últim crit
del gall dels boscos.

Entra

mar negre endins i baixa al fons.

Quan pugis, coraller, i t’hagis tret
el feixuc escafandre,
t’hauràs guanyat una mar llisa
i el vol del gavià.

Joan Vinyoli

L’auditori Enric Granados va ser l’escenari, el passat divendres,de la cerimònia d’entrega d’orles als estudiants de 2n de Batxillerat. Ben puntuals, a les 19:00h, començava un acte molt emotiu, presidit per la directora del centre, Carme Panadés, la padrina de promoció, Neus Vila, i els tutors i tutores de 2n de Batxillerat: Judit Garcia, Nieves Gonzalo, Josep Felis i Santiago Fernández;com a mestre de cerimònies hi havia German Arbiol.
La vetllada va ser plena de moments emotius, de sorpreses i de grans actuacions musicals, a càrrec dels protagonistes de la jornada i, malgrat la pluja, que no va poder deslluir l’acte, va acabar amb un pica-pica a l’exterior.
Durant l’acte, es fa fer lliurament de diplomes als millors Treballs de Recerca de cada modalitat. Alba Bellostas, però va ser qui es va endur el guardó com a millor TdR de la promoció.
Cada any, aquest dia és una jornada de sentiments oposats: per una banda, sentim la felicitat de veure aquests joves acabar la seva etapa a l’institut amb la il·lusió d’emprendre l’aventura cap al seu futur;i, per l’altra, la tristesa de dir adéu a unes persones meravelloses i fantàstiques, que deixaran per sempre una empremta en el nostre centre. Des d’aquí, de part de tots els que formem el Gili, us desitgem tota la sort del món en tot allò que feu a partir d’ara, el cel és el vostre sostre!