Necessitem el vostre vot per fer un Camp Escolar més segur

Ens adrecem a tots vosaltres per informar-vos que hem enviat un projecte dels nostres alumnes als 2ns Pressupostos Participatius de Lleida, que proposa una millora de tots els accessos de carril-bici al Camp Escolar, en el qual demanem una millora general del carril, una millor senyalització i més seguretat, atenent al fet que molts alumnes, cada dia, agafen la bicicleta per accedir als tres instituts (Màrius Torres, Joan Oró i Samuel Gili i Gaya). Creiem que és una necessitat primordial per garantir la seguretat dels estudiants que volen accedir al Camp Escolar d’una manera més sostenible i saludable. Per aquesta raó us demanem que voteu aquesta proposta, i per tal de facilitar la votació des de demà mateix tindrem establert un punt de votació al nostre institut, si no podeu venir a votar al Gili, a continuació us expliquem quines altres maneres teniu de fer-ho. És important que entre tots i totes millorem els accessos i aquesta és una bona oportunitat per fer-ho. Voteu el projecte 057!

ATENCIÓ, del dimecres 6 de juny al dilluns 11 de juny– de 8:30h a 15:ooh tindrem un punt de votació per als 2ns Projectes Participatius al nostre centre- ON PODREU VOTAR TOTES LES PERSONES MAJORS DE 16 anys que ESTIGUIN EMPADRONADES A LLEIDA. Si us plau animeu-vos tots i totes a VOTAR i aconseguir així uns accessos al Camp Escolar més sostenibles, més segurs i millor senyalitzats.
Moltes gràcies!

La nostra proposta dins dels 2ns Projectes Participatius de Lleida i per la qual us demanem el vot la trobareu dins d’Infraestructures i mobilitat i és la següent:

057 – CARRILS BICI PER A ACCEDIR A LA ZONA DELS INSTITUTS GILI I GAYA; J.ORÓ; I MARIUS T.
Facilitar la mobilitat sostenible als estudiants dels 3 instituts de la zona
Zona: Escorxador / Instituts / St. Ignasi

Més informació a la web La Lleida que tu vols

A més també podreu votar:

Votacions presencials (a la ciutat) Del 18 al 21 de juny de 12 a 20 hores en els següents punts de votació:

Votacions telemàtiques clicant AQUÍ (Entre l’1 i el 21 de juny)