MASTER CLASS DE JAZZ AMB JOE MAGNARELLI

Avui dimarts 21, els Músics del Gili i els alumnes que cursen el Batxillerat Artístic, han pogut gaudir de l’experiència i la música d’un gran mestre novaiorquès de Jazz, Joe Magnarelli, a la trompeta, acompanyat per Ignasi Gonzàlez al contrabaix.

A la Sala d’Actes de l’institut s’ha creat un ambient màgic, on mestre i alumnes han intercanviat impressions, inquietuds i consells musicals, en anglès, és clar, tot i que quan ho hem necessitat, també hem tingut l’ajuda del Jay, el nostre lector canadenc.
Magnarelli ens ha regalat la seva música i ha fet gaudir tots els assistents i, fins i tot, l’Adrià Ibáñez Pelegrí (alumne de 1r de Batxillerat Artístic) s’ha atrevit a fer la seva primera Impro de Jazz, que ha deixat atònit al mestre amb la seva improvisació, aquí us deixem el vídeo no us el perdeu!

Aquestes master class estan pensades per ajudar a créixer com a artistes els nostres alumnes de música i a acompanyar-los en el seu camí com a músics.
Ha estat una experiència genial!
Gràcies a tots els assistents.

Joe Magnarelli és natural de Siracusa però viu a Nova York des del 1986, on va destacar ben aviat, convertint-se en un assidu a l’escena jazzística novaiorquesa i internacional. El 1990 va ser semifinalista en el Concurs Internacional de Trompeta Thelonious Monk a Washington DC. Entre els seus treball destaquen: Why not (el seu debut), Always There (1997), Mr. Mags (2000) i Hoop Dreams (2005).

A més, Joe ha treballat i realitzat gires amb la Vanguard Orchestra, Jane Monheit, Jon Hendricks, Jimmy Cobb, Louis Hayes, Alvin Queen, Tom Harrell Big Band, George Gruntz, Harry Whitaker, Walt Weiskopf, Grant Stewart, Charles Davis, Nick Brignola, JR Monterose, Gary Smulyan, The Hall Carnegie orquestra, Don Sebesky, John Pizzarelli, Aretha Franklin, Rosemary Clooney, Joe Williams, Michael Feinstein, i l’orquestra del Lincoln Center.

Joe és actualment professor adjunt de música a l’Escola de Música Juilliard i a la Universitat de Rutgers. Ell també duu a terme clínics i classes magistrals arreu del món, compartint la seva experiència musical i el seu coneixement dels seus mestres del passat. Aquests mestres han inclòs Jack Palmer, Sal Amico, Tommy Turrentine, James Moody, Garry Dial, Arnold Jacobs, i William Vachianno.