Master Class amb Harry Allen

El passat dimarts la Sala d’Actes del Gili va ser l’escenari de l’espectacular Master Class de Harry Allen. Els alumnes de Batxillerat Artístic, d’Arts Escèniques, Música i Dansa i els alumnes de música del centre van omplir la sala i van poder gaudir de la música del saxo tenor nord-americà Harry Allen, en una de les activitats inscrites dins el projecte Músics del Gili.

Allen, que està considerat com un dels millors exponents del saxo tenor en el món del jazz, és conegut com el Frank Sinatra del saxo. Al llarg de la seva dilatada carrera ha participat en festivals i en clubs de jazz d’arreu del món, compartint escenari amb músics de gran renom com Sheryl Crow, Rosemary Clooney, John Pizzarelli, Scott Hamilton, entre molts altres.

El projecte Músics del Gili pretén apropar als alumnes aquestes figures internacionals, així com a altres  músics del nostre país, perquè puguin gaudir de la seva experiència i trajectòria i, així, els puguin servir d’inspiració i de referència.

Dimarts, a la Sala d’Actes, vam poder escoltar temes tan coneguts com I’ve got rhythm de George Gershwin. Allen va estar acompanyat durant la sessió per Ignasi González al contrabaix i ens van regalar una sessió que va ser una delícia per als sentits.

La propera experiència a Músics del Gili serà al desembre amb Luca Santaniello, reconegut percussionista italià.

Imatges Master Class Harry Allen