MARATÓ 2018, CAMINEM PER TU

Un any més, al Gili hem fet una caminada solidària en benefici de La Marató de TV3, en l’actual edició els diners recollits aniran destinats a la investigació del càncer. Enguany hem recollit 525€.

Estem contents que sigui ja la vuitena Marató en la que participem, en total hem aportat aproximadament  uns 7000€, una xifra important, que s’afegirà com un granet de sorra a moltes altres i que serviran per finançar diverses investigacions.

La caminada ha estat formidable i, per sort, el temps ens ha acompanyat. Hem sortit de l’institut puntualment a les 10:30, l’empresa Afrucat ens ha donat pomes per a tots els participants per donar-nos un plus d’energia i vitamines que ens ha anat molt bé durant el trajecte, moltes gràcies. Hem caminat fins als Aiguamolls de Rufea i quan hem arribat hem menjat un tros de coca, que ens han preparat acuradament el Paco i la Montse del menjador (que sempre ens cuiden molt bé:)). Allí els nois i noies de Batxillerat han preparat jocs i activitats per a la resta d’alumnes. Abans de tornar cap a l’Institut hem llegit un Manifest per tal de conscienciar-nos una mica més sobre el càncer.

Volem donar les gràcies a tots i a totes per participar-hi i, especialment, als voluntaris i voluntàries de Batxillerat per la gran tasca que han fet!!

GALERIA D’IMATGES