L’Oriol Ruiz i el Pol Morell obtenen les millors notes de Lleida a les PAU

Oriol Ruiz, de 2n de Batxillerat B, i Pol Morell, de 2n de Batxillerat A, han obtingut les millors notes de Lleida a la selectivitat d’aquest passat juny. Tant l’Oriol com el Pol han obtingut un 9,5 a la fase general, en la qual hi va haver un triple empat ja que una noia de Solsona, Laia Angrill, també va obtenir un 9,5. En la nota d’accés (sobre 14 punts), on s’hi suma la nota de les matèries específiques més la de l’expedient de Batxillerat, l’Oriol ha obtingut un 13,74 i el Pol, un 13,38.

Els dos estan completament feliços per la seva nota ja que els obre les portes de bat a bat a la carrera que volen fer: l’Oriol farà un doble grau de Biotecnologia i Bioquímica i Biologia Molecular a la Universitat Rovira i Virgili; mentre que el Pol somia en matricular-se al doble grau de Matemàtiques i Física de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Els desitgem molts èxits en aquest camí que són a punt d’emprendre i els felicitem per la nota i per ser dues persones excepcionals. Us trobarem a faltar. ENHORABONA, sou un orgull per a nosaltres!