L’Oriol, la Berta i la Clàudia, de 2n d’ESO, a la Final del Concurs Coca-Cola de Narrativa Breu

Els nostres narradors de 2n d’ESO estan d’enhorabona, el dia 3 de juny, l’Oriol Blàzquez, la Clàudia Gonzàlez i la Berta Boneu representaran l’institut Samuel Gili Gaya en la final de narrativa breu de Coca-Cola en llengua catalana i castellana, que se celebrarà a Port Aventura i que reunirà els millors narradors de 2n d’ESO de Catalunya i la Franja.

La Clàudia Gonzàlez, de 2n ESO C, ha estat classificada en la modalitat de llengua castellana Jóvenes Talentos,; i la Berta Boneu, de 2n d’ESO A, i l’Oriol Blàzquez, de 2n d’ESO B, han estat finalistes en la modalitat de Llengua Catalana Concurs de Relat Breu, que enguany celebra el seu 40è aniversari.

Els tres, juntament amb les seves famílies i professores de llengua, estan citats a la gran festa del relat breu que se celebra en el Gran Teatre del Parc Port Aventura, on podran gaudir d’un dia ple d’emocions. En l’edició passada el Gili va ser l’institut més guardonat de Catalunya en emportar-se 2 ors i 2 plates, en les dues modalitats.

Des d’aquí volem felicitar a tots els nostres participants i donar l’enhorabona als tres classificats, ja que arribar aquí és molt, molt difícil.