L’exalumne Adrià Ibáñez s’emporta tres premis al Brasil

La setmana del 21 al 27 d’octubre, el  nostre exalumne de Batxillerat Artístic 2016-2018, Adrià Ibáñez Pelegrí, va poder realitzar el viatge que se li va atorgar com a premi de l’Exporecerca passant una setmana a Novo Hamburgo, Brasil, presentant el seu treball de recerca a la 33a Mostratec, la fira de projectes d’investigació més important de Sud-Amèrica, juntament amb 750 projectes més. Durant aquests dies va conviure amb més de trenta representants de països i cultures de tot el món, va poder visitar Porto Alegre i va exposar el seu treball Funes Frente Al Acantilado; creació d’una obra literaria, musical i plàstica durant tres dies a tot tipus de personalitats i estudiants del Brasil. La cerimònia de clausura es va realitzar al Teatre Feevale i, enmig d’una gran expectació, l’Adrià es va endur tres premis: 1r Premi Internacional, 4t Premi Mostratec i Premi Liberato Científica de publicació en una revista de ciències. Va ser una experiència única i inoblidable.
L’Adrià acaba així el llarg viatge que ha recorregut amb el seu treball de recerca, que l’ha portat des de Lleida fins a Sud-Amèrica, passant per Jerez de la Frontera, Lorca, Tremp i Vic i que li ha permès viure tota mena d’experiències i aprenentatges. Des d’aquestes línies volem felicitar l’Adrià pel seu treball, els èxits i les satisfaccions que li ha donat al llarg d’aquest any i, també, estenem l’enhorabona a la seva tutora de TDR, Iolanda Dolcet Ibars, pel seu mestratge i bon fer.

Adrià, segur que seràs un bon exemple i un model per a tots els nostres alumnes que estan a punt d’emprendre el camí del Treball de Recerca. Molta sort i molts èxits en tot allò que et proposis. El Gili sempre serà casa teva.

Galeria d’imatges