LAURA BELLOSTA, PLATA EN EL CONCURS DE RELAT BREU COCA-COLA

La Laura Bellosta de 2n ESO B ha estat premiada amb una medalla de plata en la 41a edició del Concurs de Relat Breu en català de Coca-Cola. Aquesta és una fita important ja que dels més de 3500 escolars que van participar en les fases eliminatòries, només un 13% va aconseguir una distinció. Des de l’Institut la volem felicitar i l’encoratgem a seguir escrivint i gaudint de la literatura.
La gala de lliurament de premis va tenir lloc a Port Aventura el passat dissabte 9 de juny. A l’acte hi eren presents tots els alumnes de 2n d’ESO de tot Catalunya que havien quedat finalistes en les respectives finals territorials. També volem fer extensible aquesta felicitació a tots els nostres alumnes que van participar amb un escrit a les fases eliminatòries, ja que sense ells, no hagués estat possible.
Cada any els millors narradors de Catalunya de 2n d’ESO tenen cita a Port Aventura i el nostre institut hi és present any rere any. En aquesta edició el Gili va rebre una menció especial en ser el centre escolar de Catalunya més guardonat en una sola edició amb 4 premis (distinció aconseguida l’any 2016, en què es van aconseguir dos ors, una plata i un bronze) de tota la història dels Premis Coca-Cola.
Felicitats, doncs, Laura, i felicitats, Gili!

FOTOS PREMIS COCA-COLA 2018