L’alcalde Fèlix Larrosa ens visita amb motiu del nostre 50è aniversari

Aquest matí, el paer en cap de Lleida, Fèlix Larrosa, ha visitat el nostre institut amb motiu del nostre 50è aniversari. L’alcalde s’ha interessat pel nostre projecte educatiu i ha lloat l’organització i el treball dut a terme a l’institut. Ha parlat amb alguns alumnes i ha visitat les instal·lacions, interessant-se, també, pel projecte que van elaborar els nostres alumnes sobre el carril bici que l’any passat va guanyar als Pressupostos de Participació Ciutadana.

Ens sentim molt orgullosos perquè el mateix alcalde ens ha anunciat que l’Ajuntament de Lleida proposarà que l’institut Samuel Gili i Gaya rebi la Placa al mèrit educatiu o pedagògic de la ciutat l’any en què el nostre centre compleix 50 anys. El paer en cap, Fèlix Larrosa, acompanyat de la regidora d’Educació, Rosa Maria Salmeron, ha felicitat l’equip directiu i docent pel projecte educatiu de l’institut, que lidera un procés constant de renovació i de reforma, amb una participació activa de la comunitat educativa, “fet que demostra que les coses es poden fer d’una altra manera, adaptant-se a les necessitats que hi ha a la societat”, ha dit Larrosa. L’alcalde ha remarcat que enguany se celebren els 50 anys d’aquest equipament educatiu, “que ha estat i és una referència a tots els efectes a la ciutat”.

La nostra directora, Marina Castellà, li ha explicat el programa d’actes que hem preparat per commemorar aquesta efemèride, amb la voluntat d’apropar a la ciutat la figura de Samuel Gili i Gaya, lingüista i pedagog lleidatà, i posar-la en valor. El dia 20 de febrer es farà un acte a l’Auditori Municipal Enric Granados per donar a conèixer Gili i Gaya i el 4 de maig hi haurà Jornada de Portes Obertes al centre amb exalumnes i ex professors. L’acte de cloenda del 50è aniversari de l’institut es farà el 14 de juny a la Llotja.

Tall de veu del paer en cap, Fèlix Larrosa, sobre la visita a l’institut Gili i Gaya, amb motiu del 50è aniversari del centre educatiu (600,8 KB) Arxiu de so

Notícia la Paeria (aquí la podeu llegir sencera)

IMATGES DE LA VISTA DEL PAER EN CAP