La doctora Marina Laplana ens parlarà d’Epigenètica el proper dimecres

Ens avancem a la celebració de la Setmana de la Ciència, que tindrà lloc del 9 al 18 d’aquest mes. I ho fem amb una conferència dirigida  als alumnes de 1r de Batxillerat de Ciències i Tecnologia i als alumnes de Biologia de 4t d’ESO.

La conferència serà impartida per la Marina Laplana, investigadora que gaudeix des de 2016 de la prestigiosa beca postdoctoral Marie Curie i desenvolupa la seva investigació a l’Institut de Biotecnologia i de Biomedicina de la Universitat Autònoma de Barcelona on és membre  del grup Comparative and Functional Genomics. Prèviament, del 2013 al 2016 va ser investigadora postdoctoral al German Cancer Research Center (DKFZ) a Alemanya. El doctorat en Biologia el va obtenir el 2012 a la Universitat de Lleida.
El títol de la conferència és “Epigenètica: el genotip no és un destí inevitable” i ha estat ofertada pel Centre de Recursos  Pedagògics del Segrià al nostre centre dins del cicle de conferències “La Ciència en Primera Persona”. Una magnífica oportunitat que de ben segur gaudirà i aprofitarà el nostre alumnat.
Lloc: sala d’actes
Quan: Dimecres 7 de Novembre a les 11.45