GRAN FINAL DELS PREMIS COCA-COLA DE NARRATIVA: BERTA BONEU, CLÀUDIA GONZÀLEZ I ORIOL BLÀZQUEZ GUANYEN DOS PLATES I UN BRONZE

Aquest dissabte es va celebrar a Port Aventura la final del 57 Concurso Jóvenes Talentos de Narrativa Breve i el 40è Concurs de Relat Breu Coca-Cola, en els quals tres estudiants del nostre institut van rebre premi.
Clàudia Gonzàlez, de 2n C, es va emportar medalla de plata en narrativa en castellà; Berta Boneu, de 2n A, es va endur medalla de plata en català per la seva narració i Oriol Blàzquez, de 2n B, es va endur medalla de bronze en narrativa catalana. Amb aquests 3 guardons, el Gili va estar entre els cinc centres més premiats en l’edició d’enguany. Els tres van tenir el suport de les seves respectives famílies i van poder gaudir, a més del premi, d’un dia sencer al parc de Salou.
Des d’aquí, aprofitem per donar les gràcies a tots els que hi van participar però no es van poder classificar, així com volem donar l’enhorabona als tres premiats i els volem dir que estem molt orgullosos d’ells.