Explosió de música i color a la celebració de Santa Cecília

En una explosió de música i color, l’Institut Samuel Gili i Gaya va celebrar el dia de Santa Cecília, patrona dels músics, amb una sèrie d’activitats que van involucrar estudiants i professorat.

L’esdeveniment va començar a la sala d’actes amb una petita presentació sobre Santa Cecília, feta per les alumnes de 4t d’ESO que participen a  la JOG. També es va destacar la importància de la música en l’educació i en la cultura.

Tot seguit, els estudiants de diferents cursos, entre els quals músics i alumnat del Batxillerat artístic, van oferir un variat repertori de concert, i van demostrar les seves habilitats musicals.

L’alumnat es va organitzar en diferents formacions i ens va oferir un total de dotze actuacions tant clàssiques com modernes que van tenir molta acceptació entre el públic de 1r i 2n d’ESO, que va estar seguint el concert amb molt d’entusiasme i respecte.

La música és un eix vertebrador i aglutinador en el nostre centre i ens engrandeix l’ànima, som uns afortunats!

La celebració d’ahir va crear una atmosfera màgica, i el nostre alumnat va poder demostrar el talent i la passió per la música que es viu dins de l’Institut Samuel Gili i Gaya.

L’esdeveniment no només va ser una celebració de Santa Cecília, sinó també una demostració de la importància de la música en la formació integral dels estudiants i en la creació de comunitat.

A continuació us adjuntem un recull d’imatges de l’acte.