Excel·lents resultats del Gili a les proves Cangur i Pangea de matemàtiques

Fa una setmana van arribar els resultats de les proves Cangur i Pangea que es van fer durant el mes de març i en les quals hi van participar molts alumnes del nostre centre i en les quals van obtenir uns resultats excel·lents.

A la prova Cangur hi van participar gairebé 100 alumnes del nostre centre i gairebé tots han quedat classificats entre la primera meitat dels participants, és a dir entre 50 % millor. Cal destacar dos alumnes, Benet Fité, de 3r d’ESO, que ha quedat en la setzena posició de la classificació general i ha quedat primer de Lleida; i la Clara Rivadulla, que també ha quedat classificada com la millor alumna de Lleida de primer de batxillerat.

22 dels nostres representants, gairebé la quarta part, han quedat classificats entre el millor 5 %, entre els quals cal destacar, a part dels dos mencionats, l’Anna Fité, de 1r d’ESO i Roger Martínez, de 3r d’ESO, que han quedat situats entre el millor 1 %, és a dir, de tots els alumnes que s’han presentat de Catalunya, només menys de l’1 % han quedat en millor posició que ells.

Pel que fa a la prova PANGEA, que és molt semblant a la prova Cangur, s’han classificat per disputar, el proper dissabte 6 de juna, la fase final espanyola a Barcelona els següents alumnes:

Marc Ortega de 1r ESO

Alfonso Pastor de 2n ESO

Benet Fité de 3r ESO

Kilian Sanz de 4t ESO

Clara Rivadulla i Maria Marco de 1r Batxillerat

Santiago Domínguez i Sílvia Corral de 2n Batxillerat

Enhorabona a tots!