Entrega d’orles 2n de Batxillerat

I després, quan davant teu s’obriran tants camins i no sabràs quin d’ells triar, no n’agafis un perquè sí, sinó asseu-te i espera. Respira amb profunditat confiada amb la qual vas respirar el dia que vas venir a aquest món, sense que res et distragués; espera i espera encara. Queda’t quieta, en silenci i escolta el teu cor. Quan et parli aleshores aixeca’t ves on ell et porti “.
Susana Tamaro, Ves on et porti el cor

El passat divendres 1 de juny, vam celebrar l’acte de lliurament d’orles de 2n de batxillerat. Una jornada emotiva, que va servir de comiat de la promoció 2016-2018 de Batxillerat.

La celebració d’entrega d’orles va tenir lloc l’Auditori Enric Granados, va ser una festa plena d’emotivitat, parlaments i d’actuacions musicals, on els protagonistes absoluts van ser els alumnes.

Va obrir l’acte el padrí de la promoció, el reconegut director i autor teatral català, Josep Maria Miró, que va dedicar als batxillers un parlament, encoratjant-los a lluitar pels seus somnis i perseguir incansablement allò que desitgen. un cop finalitzada la part acadèmica i més formal, vam reunir-nos tots fora on vam poder parlar i compartir tots plegats, mentre degustàvem un pica-pica a l’aire lliure.

Que tingueu sort! Aquí us trobarem a faltar.

FOTOS DE L’ACTE