Els de Batxillerat de Ciències visiten el MMACA i el Cosmocaixa

Un grup de 47 alumnes de batxillerat, modalitat de ciències, va fer una sortida a Barcelona aquest dimarts 22 de gener, primer vam visitar el MMACA i després el Cosmocaixa.

El MMACA (Museu de Matemàtiques de Catalunya ) és un Museu de caràcter lúdic. experimental, el lema del qual és “Prohibit no tocar”. Els alumnes van gaudir d’una breu visita guiada per diversos departaments del Museu, i després, van poder tocar i experimentar el que els va semblar, en general van gaudir força. Van poder fer experiments de geometria, aritmètica, estadística, probabilitat i miralls. El que més va sorprendre els nostres alumnes va ser la secció de miralls.

En la visita al Museu de la Ciència-Cosmocaixa de Barcelona no van poder fer algunes activitats relacionades amb la matèria de física, ja que la sala principal estava tancada per reformes, però van poder visitar una exposició molt interessant sobre les missions Apollo a la Lluna. També van poder observar la fauna i la flora del Bosc Inundat i una exposició sobre robòtica.

ÀLBUM DE LA SORTIDA