El Gili s’emporta 9 premis al Concurs Josep Pernau 2019

Avui aquest migdia, al Saló de Plens de la Paeria de Lleida s’ha celebrat l’entrega de premis del XIII Concurs Josep Pernau de Periodisme per a estudiants d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius.

Un any més, el nostre institut ha estat premiat i a més de manera espectacular: 9 dels 12 finalistes són estudiants del nostre centre. La qualitat dels seus escrits els ha convertit en finalistes de totes les categories i, per primer cop, tenim premiats a tots els cursos que impartim al Gili: 1r, 2n, 3 i 4t d’ESO i 1r i 2n de Batxillerat, aquest és un èxit que ens fa molta il·lusió compartir amb voaltres.

L’Ot, l’Haluen, de 1r d’ESO; la Bruna, de 2n; l’Alba i la Gemma, de 3r; el Guerau i l’Ares, de 4t; la Clàudia de 1r de Batxillerat i la Paula de 2n de Batxillerat són els nostres flamants guardonats i des d’aquestes línies volem felicitar-los pels seus textos. La Bruna i l’Ares han obtingut la 1a posicióen les seves respectives categories. També volem felicitar els alumnes de l’Ins Ronda, Ins Guindàvols i Maristes Montserrat, que també han estat premiats en aquesta edició.

En l’edició d’enguany s’han presentat un total de 352 treballs d’alumnes de 16 centres de la ciutat de Lleida. El concurs consisteix en l’elaboració de treballs amb el format de cartes al director -per a l’alumnat d’ESO- i articles d’opinió -per a l’alumnat de batxillerat i cicles formatius- sobre qualsevol temàtica del seu interès, escrit en català o castellà.

ÀLBUM DE FOTOS