El Gili guanya el concurs ConCURT Patrimoni de Lleida, Patrimoni Europeu

En el marc dels actes de celebració de la Setmana d’Europa, l’Ajuntament de Lleida ha organitzat el concurs ConCURT Patrimoni de Lleida, Patrimoni Europeu adreçat a l’alumnat de 4t d’ESO i 1r de Batxillerat dels centres educatius de Lleida.

Aquest concurs estava destinat a fomentar el coneixement i la difusió del patrimoni de Lleida en el marc de l’Any Europeu del Patrimoni Cultural 2018 establert per la Unió Europea, i que consistia en la realització d’una producció audiovisual sobre un bé patrimonial de Lleida.

Un grup de deu alumnes de l’Institut Samuel Gili i Gaya, amb el nom de “la milla blava” ha presentat un curt sobre la Mitjana i n’ha obtingut el primer premi.

El premi atorgat es composa d’una dotació de 1.500,00 euros i l’entrada gratuïta, per a tots els components de l’equip, a tots els esdeveniments culturals organitzats íntegrament per l’Ajuntament de Lleida en la programació del segon semestre de l’any, al Teatre de La Llotja, el Teatre de l’Escorxador i l’Auditori Enric Granados de Lleida.

Felicitats per la feina que heu fet!

IMATGES