El Gili, en el podi d’honor de la Lliga Escolar d’Escacs ADEJO

L’equip d’escacs del Gili va quedar en 3a posició, d’un total de 31 equips, a la quarta edició de la Lliga Escolar ADEJO d’Escacs. El passat divendres es va celebrar la final de la Lliga amb una lluïda jornada de cloenda que va tenir com a escenari el Col·legi Maristes Montserrat de Lleida i en què es va proclamar campió l’equip  Balàfia-Adejo A amb 60,5 punts, seguit de La Mitjana A, segon classificat amb 56 punts, i el Gili i Gaya, tercer amb 52,5 punts. Hi van participar un total de 31 equips de diferents centres escolars.

En acabar la competició, tots els participants van rebre diferents obsequis durant l’acte de lliurament de trofeus, en què l’equip guanyador, el subcampió i el tercer classificat van ser distingits amb una copa i on hi va haver medalles per a tots els participants en record a la seva participació en aquesta iniciativa.

El màxim responsable de l’ADEJO i d’aquesta Lliga, Josep Oms, juntament amb el seu equip, van valorar molt positivament que, en la seva quarta edició, la competició hagi seguit mantenint un xifra rècord de participants i que tot plegat s’hagi desenvolupat amb un molt bon ambient, motiu pel qual la seva continuïtat està garantida.

La IV Lliga Escolar ADEJO ha constat de cinc jornades que han tingut com a escenaris diferents centres escolars de Lleida: l’Escola La Mitjana, l’Escola Països Catalans, el Col·legi Arabell, l’Escola Joc de la Bola i el Col·legi Maristes Montserrat, que va ser l’escenari de la cloenda. Les jornades s’han disputat sempre els divendres a la tarda, de 18.00 a 20.00 hores, per tal de no interferir en el desenvolupament de les competicions escolars d’altres esports, que se celebren els dissabtes al matí.