Eduard Morell, de 2n de Batxillerat, estrella central del Sant Jordi 2018 al Gili

Eduard Morell Purdonés Alumne del Batxillerat Artístic de l’Institut Samuel Gili i Gaya presenta el seu TdR, un muntatge musical sobre The Wall.
Avui tot l’alumnat de l’Institut han pogut gaudir d’aquest magnífic espectacle dirigit i arranjat per l’Eduard i amb la tutorització de Iolanda Dolcet, estrenat el passat mes de març a Almacelles.
En l’espectacle podem veure el resultat de moltes hores de feina i de preparació, d’arranjaments musicals, de coreografies, imatges, projeccions i tot un seguit d’imatgeria relacionada amb el treball originari de Pink Floyd. La visió particular i l’empenta de l’Eduard dóna un caire original i de força a un muntatge on les sensacions són un element fonamental de l’espectacle. Els espectadors gaudeixen amb les notes, les llums i la rivindicació punyent de les lletres. Res deixa indiferent en un espectacle on les vibracions es transmeten al públic de forma directa i sense filtres
Tot plegat ben acompanyat per alumnes de l’Institut que donen forma al embolcall, a l’espectacle i a l’escència d’aquest projecte. Res es manté immòbil mentre passa el temps a l’escenari. Una història que es gesta des de l’inici fins a les darreres notes, amb el mestratge de l’equip tècnic de l’Intèrpret produccions.
Aquest treball és una fantàstica mostra de solidaritat, tota la recaptació de l’estrena a Almacelles va ser per la junta d’AECC d’Almecelles.
Tot plegat és una mostra de la feina i la dedicació que des del batxillerat artístic de l’INS Samuel Gili i Gaya es fa, una mostra de la potenciació dels talents que neixen i que, amb el temps i treball, es poleixen i creixen. El nostre entorn es construeix amb iniciatives com la de l’Eduard i amb el suport de tot un col·lectiu de gent que dia a dia lluita per fer-les possibles.