Decorem l’institut

Els estudiants de 2n Batx B, aprofitant que és l’últim any, hem decidit decorar la classe de la manera més nadalenca possible. Entre tots hem fet ninots de neu, boles de neu, enganxades a la finestra per transmetre el fred d’hivern que em suportat els últims darrers dies.

Des del primer dia de desembre hem anat obrint cada dia una boleta del nostre arbre de Nadal. Hem creat el nostre propi calendari d’advent que cada dia ens sorprèn amb un nou repte o objectiu que hem d’aconseguir tots junts, per mantenir la il·lusió nadalenca que tant manca aquests dies.

En un curs amb molt d’estrès, el Nadal és una època per somiar i, per això, estem molt contents; ens han visitat els reis mags i ens van portar regals ( magnífiques llaminadures). També ens ha visitat el tronc de Nadal, que ens acompanya a totes les classes perquè no perdem mai la il·lusió pròpia de la infantesa, una etapa que es queda cada cop més lluny.

Això ja s’acaba, i ens volem acomiadar del nostre últim Nadal al Gili Gaya de la millor manera possible. Mentrestant, entre examen i examen i entre classe i classe cadascun de nosaltres pot enviar notetes al seu amic invisible a través d’una renglera de mitjons nadalencs que tenim penjats a la paret.

Desitgem no perdre mai aquest esperit nadalenc!

Des de 2n Batx B us desitgem un BON NADAL!!!

dsc_0200

Podeu veure un parell d’aules que per iniciativa del seu alumnat, han volgut decorar el seu ambient de treball.

dsc_0203 dsc_0194

L’alumnat de visual i plàstica ha estat creant i elaborant postals de Nadal i hem decorat el centre amb aquestes magnífiques creacions.

Podreu veure també els pessebres que ha estat fent l’alumnat de 2n d’ESO. Ha pogut comptar amb la supervisió i suport del Juseph, el nostre

bibliotecari, que els ha ofert la seva gran diversitat de recursos tècnics i del professorat de Visual i Plàstica que els ha orientat en les composicions i

l’ús dels colors per poder completar els seus pessebres. S’ho han passat d’allò més bé i han elaborat pessebres de molta qualitat. Ha estat una

activitat acadèmica i lúdica alhora en la que l’alumnat ha rebut una qualificació del professorat de Visual i plàstica.

Els pessebres seleccionats els portarem al concurs que anualment convoca l‘Agrupació Ilerdenca de Pessebristes.

Al mateix temps, l’alumnat d’arts escèniques de 4t d’ESO, dirigits per la professora Natàlia Qui, han escenificat un pessebre vivent.

Pessebre vivent

Fotos de l’institut

Felicitats a tots i a totes per decorar i embellir el nostre centre!