CELEBREM LA I FIRA PROJECTA’T: SMARTGILI

Volem agrair a tots els que avui ens heu acompanyat en la presentació de la 1a Fira Projecta’t, per a nosaltres ha estat molt important que ens féssiu costat, famílies, perquè els vostres fills i filles us han pogut mostrar amb orgull el resultat de moltes setmanes de treball cooperatiu i creatiu.

Amb la 1a primera edició de la Fira Projecta’t: SmartGili hem volgut fer visible a les famílies el treball de tot l’alumnat de l’ESO del nostre centre en el projecte transversal que hem treballat enguany. L’eix central del projecte ve explicat pel mateix títol: SmartGili que, emulant el concepte de ciutat intel·ligent SmartCity, pretén fer propostes de millora del nostre entorn més proper i conegut: el propi institut. Partint dels quatre eixos que defineixen allò que hauria de ser una ciutat intel·ligent: sostenibilitat i entorn, cohesió social, ús de les noves tecnologies i connectivitat i innovació i activitats creatives, cada grup ha fet una proposta de millora, donat com a resultat projectes molt interessants que es podran veure concretats a curt i mitjà termini.

El procés ha estat llarg i amb molta feina al darrere, però el resultat, la concreció de les idees en cada estand i cartell ha estat del tot positiu i satisfactori. L’emoció de la presentació pública després de dies de nervis i retocs dels últims detalls, ens ha fet organitzar-nos, coordinar-nos i posar-nos a treballar com un engranatge, on cada peça ha estat clau, per deixar enllestida aquesta presentació oficial davant les famílies. Hi hem posat ganes, amor i una immensa dosi de creació i imaginació. Des dels més petits als més grans han pogut mostrar i explicar els seus projectes personals i la seva proposta de millora del centre. Els resultats han estat magnífics i tots i cada un dels estands han contribuït al fet que a curt termini el nostre institut sigui encara millor.

Felicitats a tots i a totes per la feina feta, gràcies famílies per acompanyar-nos i per valorar tan positivament la feina dels vostres fills i filles. Junts fem un gran equip, junts fem Gili.

GALERIA D’IMATGES 1a FIRA PROJECTA’T