Caminem per vosaltres

Després d’haver ajornat, a causa del mal temps, la caminada que cada any fem al nostre institut per la Marató de TV3, a la fi, el passat divendres ens vam posar la roba d’esport i vam caminar tots junts 14 quilòmetres per solidaritzar-nos amb les persones que han patit ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques. Els alumnes de Batxillerat van actuar com a voluntaris i van amenitzar la sortida preparant jocs i sorpreses per als més petits, convertint aquest dia en una jornada solidària i festiva on tots vam fer més pinya que mai.

L’Ona Garcia, de 1r de Batxillerat i voluntària de la caminada, ens ha escrit quatre línies per explicar-nos com va anar la jornada.

“A les 11 del matí d’un lúcid divendres de març, centenars de motxilles somrients vam sortir des de l’institut Gili Gaya en direcció als aiguamolls de Rufea. Allà, alguns voluntaris i voluntàries de Batxillerat vam compartir una dicertida estona de corredisses i rialles amb els alumnes d’ESO, tot fent-los jugar als infalibles Mocador i similars. Un esmorzar i unes quantes relliscades després empreníem el camí de tornada sota un sol que ens deixaria les cares tenyides com a record de l’entranyable jornada”.

Ona Garcia Milián