Bienvenue Coralline!

INTERCANVI CATALUNYA-QUEBEC

Durant aquest primer trimestre del curs 2017-2018, l’institut Samuel Gili i Gaya participa per segona vegada amb el programa de mobilitat Catalunya-Quebec, la regió francòfona del Canadà. Aquest intercanvi és possible gràcies a l’acord entre el Departament d’Ensenyament i l’entitat educativa oficial, Éducation Internationale del Quebec. En el marc d’aquest acord de col·laboració, s’ha previst dur a terme l’intercanvi d’alumnes quebequesos per estudiar durant tres mesos a Catalunya i d’alumnes catalans al Quebec.

D’aquesta manera, el nostre institut compta amb la presència d‘una estudiant quebequesa, la Coralline Ethier que assistirà a 4t ESO del setembre fins al desembre per tal de millorar el seu castellà, iniciar-se també en el català i conèixer de ben a prop les nostres tradicions.

La seva parella d’intercanvi és la Núria Pérez, alumna de 4rt d’ESO, que viatjarà al Québec del gener a l’abril del 2018 per millorar el seu francès i conèixer una nova cultura.

Bienvenue Coralline gaudeix de la teva estada. Ah! Si voleu jugar o aprendre a jugar a tennis taula, la Coralline us en pot ensenyar ja que el practica a alt nivell.