Alumnes que aconsegueixen somnis

Del 9 al 23 d’octubre de 2016 es van realitzar les audicions per formar part de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya

Alba Panadés de 1r de Batxillerat ha estat seleccionada com a violinista de la JONC Alevins d’entre uns 60 aspirants d’arreu de Catalunya.

Marc Terré de 2n de Batxillerat formarà part de la JONC com a contrabaixista.

Moltes felicitats!!!  Estem molt orgullosos!!! Endavant!!!

La Jove Orquestra Nacional de Catalunya neix el setembre de 1993 amb el nom de Jove Orquestra Simfònica de Catalunya (JOSC) i el 1999 passa a anomenar-se JONC. El projecte va ser dirigit per Josep Pons des de la seva fundació fins a l’any 2001, any en què Manel Valdivieso n’agafa el relleu com a director artístic.

L’any 1999 es constitueix la Fundació JONC per aglutinar el nombre creixent d’iniciatives que en el seu sí van prenent forma. El seu Patronat està integrat per diversos representants de la Generalitat de Catalunya, del cercle cultural i musical català.

Des del seu naixement, els objectius principals de la JONC han estat facilitar una formació orquestral integral als joves músics del nostre país i col·laborar activament en la seva inserció professional. Així mateix, s’ha vetllat per oferir un producte cultural de la màxima qualitat, tot apropant-lo a tots els públics, amb una clara vocació social i pedagògica.

 

 

foto-presentacio01