Organització curs 2021 / 2022

Informació mesures de prevenció Covid-19

En aquest document hi trobareu tota la informació sobre les mesures que adoptarem aquest curs 2021-22 per tal de garantir un centre segur per a tots i totes les que en formem part. Entre tots i totes aconseguirem fer-ho bé. Junts farem pinya!

En aquest espai hi trobareu un seguit d'instruccions i recomanacions que haureu de seguir per tal que entre totes i tots puguem fer del Gili un institut segur. La vostra col·laboració és molt important.

Aquí hi trobareu totes les instruccions i recomanacions que haurem de seguir en el nostre dia a dia al centre. És molt important que les llegiu bé i prengueu consciència de la importància de la responsabilitat individual per garantir la salut col·lectiva. Ànims, ho farem bé!

Ecosistema Gili

L’ecosistema Gili es troba en un entorn privilegiat, situat al carrer Ton Sirera, s/n, Lleida
CP 25002, davant mateix d’un dels trams del riu Segre en el seu pas per la zona urbana.
Té accessibilitat per diferents indrets i vies, transport públic, vehicle privat i carril bici o
a peu (per ser del tot sostenibles). Està integrat per una gran biodiversitat, en totes les
seves formes, nivells i combinacions: personal d’administració i serveis, professorat i
alumnat (espècie preuada per damunt de totes).

Si ens voleu conèixer una mica més podeu fer un cop d'ull a aquest document que parla de com funcionem com a centre.

A través d'aquesta carta des de Salut i Escola ens recomanen un seguit de pautes d'actuació per aplicar amb garanties mesures extraordinàries de /Salut per evitar els brots de la COVID-19 a les escoles i instituts.

Gestió casos covid a l'institut: Curs 2021-22

En aquest document hi trobareu algunes recomanacions sobre com actuar en cas de detecció o sospita. S’ha establert un procediment per assegurar que el centre educatiu, els centres d’atenció primària de salut, els equips de vigilància epidemiològica i les famílies estiguin informades i actuïn coordinadament i amb seguretat si es produeix un cas de sospita o un cas positiu entre el personal o l’alumnat del centre.

En aquest espai us podeu descarregar la Declaració responsable per tal que els vostres fills/es puguin accedir al centre, la qual hauran de dur signada i degudament complimentada.

Cliqueu aquí per descarregar-la.